Truck & bus

KAWE is de enige onafhankelijke after market fabrikant in Europa, die in-house truck koppelingen produceert. Na meer dan 50 jaar ervaring als frictieproducent, bieden wij onze klanten uitsluitend koppelingsdelen van OE kwaliteit. Onze heavy duty klanten beoordeelden ons op het onderdeel ‘kwaliteit’ het afgelopen jaar met gemiddeld een 9,41.

Ook bieden wij het breedst mogelijke gamma voor truck en bus. Het KAWE koppelingen programma voor trucks en bussen kent meer dan 1.500 referenties. Het bestrijkt vrijwel alle modellen van de grote 7 Europese truck merken vanaf de jaren ’70 tot nu. Inclusief de aanverwante bus toepassingen. Daarnaast bieden we onze klanten een compleet programma voor bestelwagens (zie auto’s en bestelwagens). En tenslotte, leveren wij ook maatwerk oplossingen variërend van klassieke voertuigen tot Parijs-Dakar trucks.

Maar ook op het gebied van remdelen voor trucks, trailers en bussen ontzorgen we onze klanten. Bijvoorbeeld met een range van KAWE remblokken en Remsa remblokken en remschijven waarmee we de best mogelijke prijs/kwaliteit bieden.

De uitleveringsgraad (aantal backorders) wordt door onze heavy duty klanten beoordeeld met gem. een 9,18. Dit is het resultaat van onze hoge investeringen in voorraden en onze uitzonderlijke productieplanning.

Maar bovenal wordt de deskundigheid van onze medewerkers gewaardeerd door onze klanten: met een rapportcijfer 9,45. Wanneer u naar onze verkoopafdeling belt, krijgt u direct een medewerker te spreken die over minimaal 20 jaar ervaring op frictiegebied beschikt. Deze medewerkers worden op hun beurt weer ondersteund door specialisten uit ons productie team, waarvan enkelen inmiddels meer dan 40 jaar ervaring bij KAWE hebben.

Istanbul Automechanika

lees verder

Visit KAWE during Automechanika Frankfurt 2022

lees verder

Klassieke koppeling

lees verder

Triscan elektronica en sensoren

lees verder

Black Friday

Black Friday actie bij KAWE! Bij elke bestelling een zakje Autodrop en kans op een Google Nest mini smart speaker.

lees verder
Kies een taal