Autosport

KAWE verzorgt sinds de jaren ’70 maatwerk oplossingen voor de liefhebbers van autosport. Of het gaat om een klassieke Ferrari, een aangepaste Volkswagen voor de autocross, of een Parijs-Dakar truck, ons team van frictie experts kan u met elk gewenste oplossing van dienst zijn.

Steeds meer klanten weten voor voertuigen die moeten presteren in competities als Autocross, Drag Race, Sprint en de Rallysport KAWE te vinden. Maar ook voor andere voertuigen die verzwaarde frictie onderdelen nodig hebben voor het dagelijkse zware werk, of voor klassieke voertuigen van sportauto tot tractor biedt KAWE maatwerk oplossingen.

Naast koppelingen zijn er ook high performance remblokken en remschijven beschikbaar. KAWE beschikt over unieke knowhow en biedt klanten de service om op maat geboorde sport remschijven te maken. We kunnen die in eigen huis, snel en zeer professioneel voor de klant maken.

KAWE Runaway Deer

Het KAWE Runaway Deer team is een van de oudste en meest succesvolle tractor pulling teams van Nederland (o.a. 2de plaats Europees kampioenschap).
Tractorpulling staat bekend als “the most powerful motorsport in the world”.

Binnen deze sport is de Prostock klasse de zwaarste klasse waarbij nog traditionele diesel motoren worden gebruikt. Ook het uiterlijk van de machines mag slechts in beperkte mate afwijken van de originele landbouw tractor.
Onder de vertrouwd ogende motorkap is in de Prostock klasse echter niets meer standaard, de top teams hebben het vermogen op weten te voeren tot meer dan 10(!) keer het vermogen van de originele tractor. Ons team heeft dan ook een zwaar gemodificeerde John Deere 7920 die bijna 2.000pk levert!

Op de KAWE Runaway Deer website staat alle info over dit geweldige Prostock tractorpulling team.

Het KAWE Runaway Deer team hoopt u snel te mogen verwelkomen langs de baan bij een van de tractorpulling evenementen in binnen- of buitenland!

Bekijk de agenda

Meer informatie

runawaydeer.nl

Black Friday

Black Friday actie bij KAWE! Bij elke bestelling een zakje Autodrop en kans op een Google Nest mini smart speaker.

lees verder

50 jaar KAWE!!!

Donderdag 12 maart 2020 bestaat KAWE 50 jaar!!! En dat moet zeker gevierd worden. Vandaar dat wij trakteren.

lees verder

2x 25th anniversary at KAWE Holland this week

2x 25th anniversary at KAWE Holland this week!

lees verder

NIEUW BIJ KAWE: TRISCAN GASVEREN

Triscan levert een brede range gasveren voor Europese-, Koreaanse- en Japanse auto’s. Alle gasveren worden gefabriceerd volgens de OE specificaties om ervoor te zorgen dat de auto specifieke aansluiting juist is.

lees verder

The independent dual clutch called “the wedding cake”

Wedding Cake: we had a successful field test of the long awaited KAWE version of the independent dual clutch called “the wedding cake”. With this milestone we have completed the full range for the classic British tractor brand David Brown.

lees verder
Kies een taal