Merken auto en bestelwagen

Onder het KAWE merk bieden wij het breedst mogelijke gamma aan frictieproducten voor personen- en bestelwagens (+2.000 referenties). De koppelingen van KAWE worden via onze geselecteerde distributeurs en dealers inmiddels verkocht in 70 landen van Rusland tot Spanje en van Duitsland tot Australie.

Naast frictiedelen van het eigen merk, is KAWE ook exclusief importeur van onder andere de volgende merken:

REMSA

KAWE distribueert al meer dan 40 jaar remdelen van het Spaanse merk Remsa in de Benelux. Remsa is het fabrieksmerk van de TRW groep (en onderdeel van ZF groep). Ongeveer 40% van alle aftermarket remblokken in de Europese markt zijn afkomstig van de vijf Remsa fabrieken in Spanje. Vaak worden deze verkocht onder gerenomeerde OE merken. KAWE verzorgt dan ook met trots de exclusieve distributie voor Nederland voor de remblokken en remschijven van het Remsa merk.

LPR

Deze Italiaanse fabrikant van remdelen levert een uitzonderlijk compleet programma. KAWE is exclusief importeur van LPR voor de productgroepen remtrommels, easy kits, remschoenen, remcilinders en hydrocomponenten. Dit familiebedrijf is een martkleider, die aan alle grote merken levert. o.a. aan de Fiat groep.

BUDWEG

Uit Denemarken importeert KAWE op exclusieve basis al vele jaren het volledige remzadel programma van Budweg met daarnaast de reparatiesets en pistons. Dit familiebedrijf heeft Europa’s grootste range, met meer dan 4.000 verschillende remzadels voor Europese, Japanse en Koreaanse voertuigen. Naast het reviseren van remzadels produceren zij ook nieuwe remzadels. Uiteraard voldoen ook deze remzadels aan alle OE specificaties.

Triscan

KAWE is vanaf 1 juli 2016 importeur van het Deense merk Triscan. Met Triscan bieden we 1,5 miljoen voertuigverbindingen aan op de stuurdelen-range. En ook wiellagers en sensoren zijn uitzonderlijk compleet en goed gedocumenteerd. Triscan maakt onderdelen van A-merkkwaliteit voor een goede prijs. Het bedrijf telt meer dan 100 werknemers in Denemarken, Frankrijk, Zweden en Duitsland.

Remkaflex

 

Istanbul Automechanika

lees verder

Visit KAWE during Automechanika Frankfurt 2022

lees verder

Klassieke koppeling

lees verder

Triscan elektronica en sensoren

lees verder

Black Friday

Black Friday actie bij KAWE! Bij elke bestelling een zakje Autodrop en kans op een Google Nest mini smart speaker.

lees verder
Kies een taal