Personen- & Bestelwagen

KAWE biedt het breedst mogelijke gamma voor personen- en bestelwagens. Het KAWE koppelingen programma voor auto’s en bestelbussen kent meer dan 2.000 referenties.

Het bestrijkt vrijwel alle merken, inclusief Japanse en Koreaanse voertuigen. Daarnaast bieden wij maatwerk oplossingen voor oldtimers en motorsport.

lees verder

Truck & Bus

KAWE is de enige onafhankelijke after market fabrikant in Europa, die in-house truck koppelingen produceert. Na meer dan 50 jaar ervaring als frictieproducent, bieden wij onze klanten uitsluitend koppelingsdelen van OE kwaliteit. Onze heavy duty klanten beoordeelden ons op het onderdeel ‘kwaliteit’ het afgelopen jaar met gemiddeld een 9,41.

lees verder

Agri & Industrie

Met ons programma van meer dan 2.000 landbouw koppelingsdelen (o.a. drukgroepen, frictieplaten en lagers) bieden wij oplossingen voor meer dan 80 merken tractoren. Van A(gria) tot Z(etor) zijn alle tractorfabrikanten vertegenwoordigd. Als geen andere fabrikant zijn wij in staat om onze klanten van frictiedelen te voorzien voor vrijwel alle modellen, van klassiekers tot de huidige generatie.

lees verder

Istanbul Automechanika

lees verder

Visit KAWE during Automechanika Frankfurt 2022

lees verder

Klassieke koppeling

lees verder

Triscan elektronica en sensoren

lees verder

Black Friday

Black Friday actie bij KAWE! Bij elke bestelling een zakje Autodrop en kans op een Google Nest mini smart speaker.

lees verder
Kies een taal