Kawe personen- en bestelwagens

KAWE biedt het breedst mogelijke gamma voor personen- en bestelwagens.

Het KAWE koppelingen programma voor auto’s en bestelbussen kent meer dan 2.000 referenties. Het bestrijkt vrijwel alle merken, inclusief Japanse en Koreaanse voertuigen. Daarnaast bieden wij maatwerk oplossingen voor oldtimers en motorsport.

Ook op het gebied van remdelen, wiellagers, stuurdelen en sensoren ontzorgen we onze klanten met het breedste leveringsprogramma in de Benelux. Bijvoorbeeld met een range van Remsa remblokken dat meer dan 1.700 referenties omvat. Vergelijkbaar is de voorraad van remzadels waarmee we de hoogste uitleveringsgraad in de Benelux kunnen bieden.

De Budweg remzadels worden geproduceerd in Denemarken, LPR ‘natte’ remdelen in Italie en Remsa blokken in Spanje. Deze Europese top-fabrieken werken voor alle grote OE merken en vaak ook direct met de autofabrikanten. Door de directe exclusieve vertegenwoordiging van deze fabrieksmerken, kunnen we een onverslaanbare prijs/kwaliteit bieden aan onze klanten.

Omdat we met Spaanse, Italiaanse en Deense leveranciers werken, zijn onze aanvoerlijnen kort. Zo kunnen wij bij zowel Budweg als ook Triscan (ook Deens) 24-uurs expres leveringen bieden aan onze klanten uit hun centrale magazijn.

Door onze Europese merkenstrategie, zijn wij in staat om onze klanten de beste beschikbaarheid te bieden, in combinatie met de hoogste uitleveringsgraad, kwaliteit en ondersteuning. En dat tegen een prijsniveau dat ver onder de bekende OE merken ligt (die vaak bij dezelfde bron inkopen).

Visit KAWE during Automechanika Frankfurt 2022

lees verder

Klassieke koppeling

lees verder

Triscan elektronica en sensoren

lees verder

Black Friday

Black Friday actie bij KAWE! Bij elke bestelling een zakje Autodrop en kans op een Google Nest mini smart speaker.

lees verder

50 jaar KAWE!!!

Donderdag 12 maart 2020 bestaat KAWE 50 jaar!!! En dat moet zeker gevierd worden. Vandaar dat wij trakteren.

lees verder
Kies een taal