Agri en industrie

KAWE is de enige onafhankelijke after market fabrikant in Europa, die in-house tractor koppelingen produceert. Na meer dan 50 jaar ervaring als frictieproducent, bieden wij onze klanten uitsluitend koppelingsdelen van OE kwaliteit. Onze heavy duty klanten beoordeelden ons op het onderdeel ‘kwaliteit’ het afgelopen jaar met gemiddeld een 9,41.

Ook bieden wij het breedst mogelijke gamma voor agri en industrie. Het KAWE koppelingen programma voor tractoren kent meer dan 2.000 referenties. Het bestrijkt vrijwel alle modellen vanaf de jaren ’60 tot nu, en omvat meer dan 80 tractoren merken. KAWE ontwikkelt en produceert bijvoorbeeld ook nieuwe koppelingen voor klassieke merken als David Brown, Fordson, Nuffield, etc. Daarmee vervullen wij een wereldwijd unieke rol bij het in stand houden van deze klassiekers. Ook leveren wij maatwerk oplossingen variërend van jaren ’30 Porsche trekkers tot heavy duty toepassingen voor tractor pulling competitie.

Maar ook op het gebied van remdelen voor tractoren en industrie ontzorgen we onze klanten. Bijvoorbeeld met een range van KAWE remschoenen, remplaten en specialistische vulkaniseer oplossingen.

De uitleveringsgraad (aantal backorders) wordt door onze heavy duty klanten beoordeeld met gem. een 9,18. Dit is het resultaat van onze hoge investeringen in voorraden en onze uitzonderlijke productieplanning.

Maar bovenal wordt de deskundigheid van onze medewerkers gewaardeerd door onze klanten: met een rapportcijfer 9,45. Wanneer u naar onze verkoopafdeling belt, krijgt u direct een medewerker te spreken die over minimaal 20 jaar ervaring op frictiegebied beschikt. Deze medewerkers worden op hun beurt weer ondersteund door specialisten uit ons productie team, waarvan enkelen inmiddels meer dan 40 jaar ervaring bij KAWE hebben.

Visit KAWE during Automechanika Frankfurt 2022

lees verder

Klassieke koppeling

lees verder

Triscan elektronica en sensoren

lees verder

Black Friday

Black Friday actie bij KAWE! Bij elke bestelling een zakje Autodrop en kans op een Google Nest mini smart speaker.

lees verder

50 jaar KAWE!!!

Donderdag 12 maart 2020 bestaat KAWE 50 jaar!!! En dat moet zeker gevierd worden. Vandaar dat wij trakteren.

lees verder
Kies een taal