Triscan elektronica en sensoren

12 februari 2021

Complete dekking met 1 merk

Het gebruik van sensoren in voertuigen groeit enorm snel. Een auto wordt tegenwoordig uitgerust met meer dan 50 sensoren en gerelateerde systemen, waardoor dit de snelst groeiende productlijn is. Helaas was er tot op heden geen (OE) leverancier die het complete programma levert voor de Nederlandse markt.  

Minste kans op storingen

KAWE introduceert in samenwerking met het Deense Triscan, het enige complete sensoren programma voor de Nederlandse markt! Met 1 merk en slechts 2 kortingscategorieën kan 95% marktdekking worden gerealiseerd. De uitstekend gedocumenteerde Triscan sensoren zijn altijd voertuig specifieke oplossingen (plug and play) en geen universele artikelen die extra kans op fouten opleveren. En van OE kwaliteit door grote aandacht voor hoogwaardige ontwerp, productie en 100% controle. Het programma bestaat uit:
  • ABS sensoren
  • Lambda sensoren
  • Temperatuur sensoren
  • Krukas - en nokkenas sensoren
  • Parkeer sensoren
  • Luchtmasse meters
  • EGR-klep en Gasklephuis
Hoogwaardige voertuig specifieke sensoren, passen altijd correct
Kies een taal