MY KAWE
nl - en - de - fr - it

Waarom kiezen voor KAWE? >>KAWE beschikt over het meest complete gamma frictiedelen voor truck en bus in Europa.

Ons zeer complete programma biedt koppelingsdelen voor voertuigen van alle gerenommeerde Europese truckfabrikanten. Als geen andere fabrikant zijn wij in staat om onze klanten van frictiedelen te voorzien voor vrijwel alle modellen van o.a. Mercedes, MAN, Scania, VOLVO, Renault, DAF en IVECO.Wij hanteren de hoogste Europese kwaliteitsstandaarden bij het ontwikkeling- en productieproces. Met onze eigen fabricage, efficiënte productie en focus op de aftermarket zijn we zowel zeer flexibel als ook zeer competitief.Door investering in voorraden kan KAWE bijna alle koppelingen uit voorraad leveren. Vanuit ons centrale magazijn in Raalte kunnen klanten in de Benelux snel worden beleverd. Indien de juiste koppeling niet op voorraad is, maken wij dit met spoed voor de klant.

De specialisten van ons verkoopteam beschikken over zeer ruime ervaring (tussen 12 en 40 jaar) en kunnen de klant altijd snel voorzien van advies op maat. 

Bestellingen voor 17:00 uur betekent levering voor 08:00 uur.

De Heavy Duty koppelingen van KAWE worden via onze geselecteerde distributeurs en dealers inmiddels verkocht in 50 landen van Rusland tot Spanje en van Duitsland tot Australië.