MY KAWE
nl - en - de - fr - it

Depot KAWE naar Zoetermeer

KAWE Rem- en Frictietechniek verhuist komend weekend zijn depot voor de regio Zuid-Holland van Schiedam naar Zoetermeer.
Lees meer...

Automechanika Frankfurt 2018

Dit jaar zal de Frankfurt Automechanika voor de 25ste maal worden georganiseerd. Ook KAWE zal weer aanwezig zijn met een eigen stand op ‘s-werelds belangrijkste automotive beurs.
Lees meer...

Nieuw in het programma: David Brown

nieuw in het programma David Brown koppeling
Lees meer...

Uitgelicht>>


Nadat Remkaflex er de afgelopen acht jaar de positie van tweede leverancier vervulde heeft Kawe er nu voor gekozen de Nederlands/Engelse fabrikant weer aan te stellen als hoofdleverancier van remslangen en -kabels.

In de voorbije periode vervulde CEF uit Italië deze rol, mede vanwege de OE-positie van deze leverancier. Kawe zegt nooit echt zonder de lijnen van Remkaflex te hebben gekund, "vooral niet in verband met hun flexibiliteit en mogelijkheid om met spoed specifieke oplossingen te produceren voor onze klanten". De custom made producten die Kawe levert op het gebied van koppelingen kan het bedrijf nu, met partner Remkaflex, ook blijven bieden met remkabels en -slangen.

Op de foto vieren Paul Dassel (Remkaflex) en Alvin de Weerd (Kawe) de hernieuwde samenwerking, tijdens Automechanika Madrid bij de lancering van Kawe-frictie voor de Spaanse markt.

 

Deel dit bericht met je vrienden!