MY KAWE
nl - en - de - fr - it

Over KAWE>>


 

KAWE is een specialistisch familiebedrijf dat zich toelegt op productie en handel in rem- en frictietechniek. Het KAWE merk is sinds 1970 uitgegroeid tot een wereldwijd begrip in hoogwaardige frictieproducten.

Onze activiteiten zijn onder te verdelen in 3 marktsegmenten, te weten:

·  Personen- en bestelwagen (inclusief oldtimers en motorsport),
·  Truck en bus
·  Agri en industrie

Onze kernwaarden zijn:

Quality
Deze kernwaarde vertaalt zich tot een integraal Quality Control (QC) proces. Hierdoor zijn wij in staat om producten te ontwikkelen, produceren en/of te verhandelen, die voldoen aan het hoogste Europese OE kwaliteitsniveau.


 

Largest Range
Wij bieden onze wereldwijde klanten het breedst mogelijke gamma aan rem- en frictieproducten voor personenwagen, truck en agri, direct uit voorraad leverbaar.

 

Innovation
KAWE beschikt over een eigen Quality en Development team. Al meer dan 40 jaar staan wij voor klantgerichte oplossingen in rem- en frictietechniek. Dit onderscheidt ons van de overige aftermarket fabrikanten.

 

 

Flexibility
KAWE beschikt over een unieke productiefaciliteit in Raalte. Hier zijn wij in staat om op zeer flexibele en efficiënte wijze nieuwe frictiedelen te produceren. Doordat wij zelf de controle hebben over het productieproces, kunnen wij klantgerichte oplossingen bieden met de kortst mogelijke levertijd.