MY KAWE
nl - en - de - fr - it

Waarom kiezen voor KAWE?>>KAWE biedt het breedst mogelijke gamma aan rem- en frictieproducten voor personen- en bestelwagens.
Het KAWE programma kent ruim 1800 referenties aan frictiesets en ruim 200 lagers en bestrijkt vrijwel alle merken, inclusief Japanse en Koreaanse voertuigen. Daarnaast bieden wij maatwerk oplossingen voor oldtimers en motorsport.
Ons Quality en Development team staat garant voor een strikte kwaliteitscontrole en professionele afhandeling van technische vragen of problemen conform ISO 9001 kwaliteitssysteem.
 

Autosport Clutch Parts
Klik hier voor maatwerk oplossingen voor Autosport koppelingsdelen


Onze uitgebreide documentatie geniet al tientallen jaren een goede reputatie gezien de zorgvuldigheid en expertise waarmee onze catalogi zijn samengesteld. Vandaag de dag is deze zorgvuldigheid en expertise vertaalt in de digitale catalogi zoals
TECDOC en Aldoc.

 

Door investering in voorraden kan KAWE bijna alle koppelingen uit voorraad leveren. Vanuit ons centrale magazijn in Raalte kunnen klanten in de Benelux snel worden beleverd. Indien de juiste koppeling niet op voorraad is, maken wij dit met spoed voor de klant.

De specialisten van ons verkoopteam beschikken over zeer ruime ervaring (tussen 12 en 40 jaar) en kunnen de klant altijd snel voorzien van advies op maat. Besteld  voor 17:00 uur betekent levering voor 08:00 uur.

De Heavy Duty koppelingen van KAWE worden via onze geselecteerde distributeurs en dealers inmiddels verkocht in 50 landen van Rusland tot Spanje en van Duitsland tot Australië.