MY KAWE
nl - en - de - fr - it

Waarom kiezen voor KAWE? >>KAWE beschikt over het grootste gamma landbouwkoppelingen in Europa.
Met ons programma van meer dan 2.000 landbouw koppelingsdelen (o.a. drukgroepen, frictieplaten en lagers) bieden wij oplossingen voor meer dan 80 merken tractoren. Van A(gria) tot Z(etor) zijn alle tractorfabrikanten vertegenwoordigd. Als geen andere fabrikant zijn wij in staat om onze klanten van frictiedelen te voorzien voor vrijwel alle modellen, van klassiekers tot de huidige generatie.
 


Wij hanteren de hoogste Europese kwaliteitsstandaarden bij het ontwikkelings- en productieproces. Met onze eigen fabricage, efficiënte productie en focus op de aftermarket zijn we zowel zeer flexibel als ook zeer competitief.Door investering in voorraden kan KAWE bijna alle koppelingen uit voorraad leveren. Vanuit ons centrale magazijn in Raalte kunnen klanten in de Benelux snel worden beleverd. Indien de juiste koppeling niet op voorraad is, maken wij dit met spoed voor de klant.

De specialisten van ons verkoopteam beschikken over zeer ruime ervaring (tussen 12 en 40 jaar) en kunnen de klant altijd snel voorzien van advies op maat. Bestellingen voor 17:00 uur betekent levering voor 08:00 uur. De Heavy Duty koppelingen van KAWE worden via onze geselecteerde distributeurs en dealers inmiddels verkocht in 50 landen van Rusland tot Spanje en van Duitsland tot Australië.